فرآوری‌ حداقل در صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
دوم/1393

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه Minimal processing technologies in the food industry, 2002
  • 100,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب فرآوری‌ حداقل در صنایع غذایی تالیف توماس السن ونیلس بنگتسن ترجمه دکتر فخری شهیدی و مهندس راحله قاسم‌زاده توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری