کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی جلد7 اسیدهای چرب، آنتی اکسیدانها، پروبیوتیکها، پروتئین، چربیها، فیبر، کلسترول، مکملهای غذایی و موادمعدنی تالیف جو شوارکز و فران برکوف ترجمه دکتر علی ابطحی راد که توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده به شما کمک خواهد کرد تا با استفاده از برنامه غذایی درست، تناسب اندام خود را حفظ کرده و به وزنی ایدهآل دست یابید. این مجموعه کتاب هشت جلدی شامل نکات کلیدی، متنوع و بسیار کاربردی است که با بیانی ساده و توضیحاتی قابل درک انواع مواد غذایی را از زوایایی گوناگون مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
این کتاب گزیدهای از مباحث پر کاربرد تغذیه و رژیم درمانی کتاب «Foods THAT harm, foods THAT heal» است که با فروشی بیش از شش میلیون نسخه در کشورهای مختلف دنیا، ارزشمندترین اثر در زمینهی تغذیه برای عموم مردم به شمار میآید. دانشمندان برای اولین بار ارتباط اسیدهای چرب امگا 3 و سلامتی را هنگام مطالعه مردم با فراست و آگاه گرینلند دریافتند. گروهی از اهالی گرینلند بسیار کمتر از بیماریهایی شامل: بیماری قلبی، آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) و پسوریازیس نسبت به جمعیتهای دیگر رنج میبرند. رژیم غذایی آنها با مصرف نهنگ، خوک آبی و ماهی آزاد همچنان پرچرب بود. محققین دریافتند که این غذاها غنی از اسیدهای چرب امگا 3 بوده و دارای مزایای واقعی برای مبارزه با بیماریها است.
محققین در حال ادامه کشف مزایای این اسیدهای چرب ضروری هستند. در حال حاضر قویترین شواهد در رابطه با بیماریهای قلبی و ناراحتیهای وابسته با آن است اما گستره وسیعی از دیگر تأثیرات درمانی اسیدهای چرب امگا 3 وجود دارد.