کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی جلد5 بیماریهای پوست، مو و ناخن - بیماریهای زنان، سالمندان - سرطان، سلامت دهان و دندان، سوختگیها، بیماریهای چشم تالیف جو شوارکز, فران برکوف ترجمه دکتر علی ابطحی راد که توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده با هدف افزایش سطح سلامت و کیفیت زندگی و جلوگیری از پرداخت هزینههای گزاف برای درمان بیماریهای گوناگون به رشتهی تحریر درآمده است. این مجموعه کتاب هشت جلدی شامل نکات کلیدی، متنوع و بسیار کاربردی است که با بیانی ساده و توضیحاتی قابل درک انواع مواد غذایی را از زوایایی گوناگون مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
این کتاب گزیدهای از مباحث پر کاربرد تغذیه و رژیم درمانی کتاب «Foods THAT harm, foods THAT heal» است. یکی از مشکلات شایعتر وابسته به مواد مغذی، کم خونی فقر آهن با دیگر انواع کم خونی است که در آن خون به اندازه کافی مواد مغذی را به ناخنها نمیرساند. افزایش مصرف غذاهای غنی از آهن مانند گوشت، مرغ، ماهی، غذای دریایی، زردآلوی خشک شده و نانها و سریالهای غنی شده، برای مداوای کم خونیهای فقر آهن سودمند است. ویتامین C به بدن انسان برای جذب آهن از منابع گیاهی کمک میکند. بنابراین رژیم غذایی متعادل باید شامل میوههای آبدار و انواع مختلفی از دیگر میوهها و سبزیهای تازه باشد.