کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی جلد3 بیماریهای عفونی، التهاب مفصل، بیماریهای عضلانی - اسکلتی، بیماریهای غدد و متابولیسم تالیف جو شوارکز، فران برکوف ترجمه دکترعلی ابطحی راد توسط انتشارات تیمورزاده با هدف بالا بردن سطح سلامت و کیفیت زندگی و پیشگیری از هزینههای هنگفت برای درمان بیماریهای متفاوت نوشته شده است. این مجموعه کتاب هشت جلدی شامل نکات کلیدی، متنوع و بسیار کاربردی است که با بیانی ساده و توضیحاتی قابل درک انواع مواد غذایی را از زوایایی گوناگون مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
این کتاب گزیدهای از مباحث پر کاربرد تغذیه و رژیم درمانی کتاب «Foods THAT harm, foods THAT heal» است که با فروشی بیش از شش میلیون نسخه در کشورهای مختلف دنیا، ارزشمندترین اثر در زمینهی تغذیه برای عموم مردم به شمار میآید. درمان قطعی برای عارضه آنفلوانزا و سرماخوردگی وجود ندارد. اما تغذیه مناسب قادر است به پیشگیری از بیماری کمک کرده، دوره بیماری را کوتاهتر و نیز شدت علائم را کاهش دهد. بیش از 2 دهه تحقیقات گسترده نشان داده است که هیچگونه شواهدی مبنی بر تأثیر استفاده از مقادیر بالای ویتامین C برای پیشگیری یا درمان سرماخوردگی وجود ندارد؛ اما ویتامین C قادر است دوره بیماری را کوتاهتر کرده و نیز علائم آن را کاهش دهد. ویتامین C دارای تأثیر خفیف آنتی هیستامین (ضد حساسیت) است؛ بنابراین نوشیدن آب میوهها یا دریافت مکملهای حاوی ویتامین C علائم مربوط به بینی در بیماری را کم میکند.