کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی جلد8 خواص میوهها و سبزیها تالیف جو شوارکز و فران برکوف ترجمه دکتر علی ابطحی راد که توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده به شما کمک خواهد کرد تا با استفاده از برنامه غذایی درست، تناسب اندام خود را حفظ کرده و به وزنی ایدهآل دست یابید. این مجموعه کتاب هشت جلدی شامل نکات کلیدی، متنوع و بسیار کاربردی است که با بیانی ساده و توضیحاتی قابل درک انواع مواد غذایی را از زوایایی گوناگون مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
این کتاب گزیدهای از مباحث پر کاربرد تغذیه و رژیم درمانی کتاب «Foods THAT harm, foods THAT heal» است که با فروشی بیش از شش میلیون نسخه در کشورهای مختلف دنیا، ارزشمندترین اثر در زمینهی تغذیه برای عموم مردم به شمار میآید. امروزه میوهها به علت ارزش غذایی و طعم مناسبی که دارند، بر سر زبانها هستند. میوهها از انواع آنتی اکسیدانها غنی هستند. مطالعات متعدد نشان داده است، افرادی که مقادیر بیشتری میوه مصرف میکنند به میزان کمتری دچار عوارض سرطان، حملههای قلبی و سکته مغزی میشوند. متخصصین، روزانه مصرف 5 تا 10 وعده میوه را برای سلامتی توصیه میکنند.
مطالعهای بزرگ در رابطه با شایعترین نوع سکته مغزی به نام سکتههای ایسکمیک (اختلال در رسیدن خون به نواحی مغز) انجام گرفته است. در مطالعه، مردان و زنانی که روزانه 5 تا 6 وعده از انواع میوه یا سبزیها استفاده کردند، به مقدار قابل ملاحظهای کمتر دچار این عارضه شدند.