فناوری خشک کردن مواد غذایی و فرآورده‌های کشاورزی

سال و نوبت چاپ:
اول/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 محاسبات مهندسی، مدلسازی و آزمون‌های کنترل کیفی
  • 2 روش‌های ارزیابی و کنترل کیفیت محصول خشک‌شده همراه با مثال‌
  • 3 مناسب متخصصین علوم و صنایع غذایی، مهندسین صنایع غذایی و دانشجویان گرایش‌های مختلف رشته صنایع غذایی از کارشناسی تا دکتری
  • %6
    640,000
    606,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 34,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب فناوری خشک کردن موادغذایی و فرآورده‌های کشاورزی محاسبات مهندسی، مدلسازی و آزمون‌های کنترل کیفی تألیف دکتر حمید توکلی پور و دکتر محسن مختاریان توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.

    در این کتاب مؤلفان کوشیده‌اند تا علاوه‌بر غنی کردن و به‌روزرسانی مطالب پیشین، فناوری‌های نوین و سبز مانند خشک کردن خورشیدی و اسمزی تا خشک کردن رادیوفرکانسی، مایکروویو، کف‌پوشی، بازتاب پنجره (رفرکتانس ویندوز) و سیال فوق‌بحرانی و غیره را پوشش دهند.

    همچنین افزودن روش‌های ارزیابی و کنترل کیفیت محصول خشک‌شده همراه با مثال‌های موجود در متن و مسائل کاربردی در انتهای هر فصل، کتاب را کاربردی و برای مهندسین طراح خشک‌کن‌ها و تولیدکنندگان خشکبار کاملاً قابل استفاده ساخته است.

    از سوی دیگر تأکید صرف روی نتایج ‌آزمایشگاهی و غافل ماندن از مدلسازی ریاضی فرایند خشک کردن تأثیر نامطلوبی روی کارایی خشک‌کن‌ها، کیفیت فراورده نهایی و افزایش هزینه تولید را در پی خواهد داشت.

    بنابراین در سراسر کتاب کردن مدل‌های ریاضی و ترمودینامیکی برای برآورد فعالیت آب، رطوبت تعادلی مواد غذایی، سینتیک خشک کردن و انرژی مورد نیاز برای آبزدایی مواد غذایی و محصولات کشاورزی ارائه شده است.

    گروه‌های هدف این کتاب در وهله نخست متخصصین علوم و صنایع غذایی، مهندسین صنایع غذایی و دانشجویان گرایش‌های مختلف رشته صنایع غذایی از کارشناسی تا دکتری تخصصی هستند. ولی برای دانشجویان و متخصصین سایر رشته‌ها به‌ویژه مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مکانیک ماشین‌های کشاورزی نیز کاملاً قابل استفاده خواهد بود.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649707396
    • سال و نوبت چاپ اول/1401
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 840
    • وزن 1170 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر حمید توکلی پور نویسنده مشاهده جزئیات
      دکتر محسن مختاریان نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • 1- رطوبت سنجی (سایکرومتری)
    • 2- منحنی های همدمای جذب و دفع رطوبت مواد غذایی
    • 3- اصول نظری خشک کردن مواد غذایی
    • 4- فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی و محصولات کشاورزی
    • 5- فناوری خشک کردن مایکروویو
    • 6- فناوری خشک کردن خورشیدی
    • 7- سایر فناوری های نوین خشک کردن
    • 8- طراحی خشک کن های صنعتی
    • 9- بسته بندی محصولات غذایی خشک کننده
    • 10- ارزیابی کیفی فرآورده های غذایی خشک شده
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری