فناوری‌های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم‌های غذایی

نویسنده:
ویراست:
اول/2007
سال و نوبت چاپ:
اول/1392

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه Encapsulation and controlled release technologies in food systems c2007
  • 2 تشریح جنبه‌های گوناگون ریزپوشانی و کاربردهای رهایش کنترل شده در سیستم‌های غذایی
  • 50,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب فناوری‌های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم‌های غذایی تالیف جمیله‌ام. لاکیس مترجم علی مرتضوی و سایر همکاران توسط دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب با استفاده از مثال‌های عملی، به تشریح جنبه‌های گوناگون ریزپوشانی و کاربردهای رهایش کنترل شده در سیستم‌های غذایی می‌پردازد.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری