قوانین کار در صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 جهت آشنایی با اصول کار در صنایع غذایی و وظایف قانونی، آیین‌نامه‌ها، حقوق کارکنان و مقررات جدید
  • 99,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب قوانین کار در صنایع غذایی تالیف دکتر فخرالدین صالحی توسط نشر دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. یکی از دغدغه‌های دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با صنایع غذایی، عدم آشنایی با اصول، قوانین و مقررات محیط کار، قبل از امضای قرارداد استخدامی و شروع به کار در کارخانه است. در کتاب حاضر، سعی شده است با بیانی ساده، این کارشناسان علاوه‌بر اصول کار در این صنایع، با وظایف قانونی، آیین‌نامه‌ها، حقوق کارکنان و مقررات جدید نیز آشنا شوند. در این کتاب، موقعیت‌های شغلی، مهارت‌های کاریابی، نکات مربوط به مصاحبه‌های علمی‌عمومی و وظایف مسئولان فنی بحث شده است. در ادامه، قانون کار به‌زبان ساده تشریح شده است تا افراد متقاضی کار با اطلاعات کامل‌تری فرم‌های استخدام را پر کنند و به حقوق و مزایای خود آگاه‌تر شوند. در فصل سوم، افراد با سلسله‌مراتب در محیط کار و مهارت‌های برقراری روابط کاری آشنا می‌شوند. در مبحث بعدی کتاب، اصول ایمنی و بهداشت و راه‌های کنترل آن‌ها، تجهیزات حفاظت فردی و اصول ارگونومی ارائه می‌شود و در بخش پایانی، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی معرفی و کاربرد هریک توضیح داده می‌شود.


    • شابک 9789643865016
    • سال و نوبت چاپ اول/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 336
    • وزن 500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فخرالدین صالحی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری