کتاب قوانین کار در صنایع غذایی تالیف دکتر فخرالدین صالحی توسط نشر دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. یکی از دغدغههای دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با صنایع غذایی، عدم آشنایی با اصول، قوانین و مقررات محیط کار، قبل از امضای قرارداد استخدامی و شروع به کار در کارخانه است. در کتاب حاضر، سعی شده است با بیانی ساده، این کارشناسان علاوهبر اصول کار در این صنایع، با وظایف قانونی، آییننامهها، حقوق کارکنان و مقررات جدید نیز آشنا شوند. در این کتاب، موقعیتهای شغلی، مهارتهای کاریابی، نکات مربوط به مصاحبههای علمیعمومی و وظایف مسئولان فنی بحث شده است. در ادامه، قانون کار بهزبان ساده تشریح شده است تا افراد متقاضی کار با اطلاعات کاملتری فرمهای استخدام را پر کنند و به حقوق و مزایای خود آگاهتر شوند. در فصل سوم، افراد با سلسلهمراتب در محیط کار و مهارتهای برقراری روابط کاری آشنا میشوند. در مبحث بعدی کتاب، اصول ایمنی و بهداشت و راههای کنترل آنها، تجهیزات حفاظت فردی و اصول ارگونومی ارائه میشود و در بخش پایانی، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی معرفی و کاربرد هریک توضیح داده میشود.
- صفحه اصلی
- علوم تغذیه و صنایع غذایی
- خرید کتاب قوانین کار در صنایع غذایی
قوانین کار در صنایع غذایی
بررسی کوتاه:
مروری در مورد این کتاب
کتاب قوانین کار در صنایع غذایی تالیف دکتر فخرالدین صالحی توسط نشر دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. یکی از دغدغههای دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با صنایع غذایی، عدم آشنایی با اصول، قوانین و مقررات محیط کار، قبل از امضای قرارداد استخدامی و شروع به کار در کارخانه است. در کتاب حاضر، سعی شده است با بیانی ساده، این کارشناسان علاوهبر اصول کار در این صنایع، با وظایف قانونی، آییننامهها، حقوق کارکنان و مقررات جدید نیز آشنا شوند. در این کتاب، موقعیتهای شغلی، مهارتهای کاریابی، نکات مربوط به مصاحبههای علمیعمومی و وظایف مسئولان فنی بحث شده است. در ادامه، قانون کار بهزبان ساده تشریح شده است تا افراد متقاضی کار با اطلاعات کاملتری فرمهای استخدام را پر کنند و به حقوق و مزایای خود آگاهتر شوند. در فصل سوم، افراد با سلسلهمراتب در محیط کار و مهارتهای برقراری روابط کاری آشنا میشوند. در مبحث بعدی کتاب، اصول ایمنی و بهداشت و راههای کنترل آنها، تجهیزات حفاظت فردی و اصول ارگونومی ارائه میشود و در بخش پایانی، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی معرفی و کاربرد هریک توضیح داده میشود.
-
ناشر دانشگاه فردوسی مشهد
-
شابک 9789643865016
-
سال و نوبت چاپ اول/1400
-
قطع وزیری
-
نوع جلد شومیز (جلد نرم)
-
تعداد صفحات 336
-
وزن 500 گرم
-
-
کیفیت چاپ تک رنگ مشکی