مبانی سم‌شناسی مواد غذایی

بررسی کوتاه:

  • 1 در مورد سم شناسی مواد غذایی در دانشگاه علوم زیستی استونی
  • 2 مناسب دانش آموزان علوم و فناوری مواد غذایی و دانشمندان حرفه ای در زمینهٔ مواد غذایی، تولید کنندگان و کارکنان سازمان
  • 3 اصول مهم سم شناسی عمومی و مواد غذایی و ادویه ها با مهمترین و واضح ترین نمونه های سموم و مسمومیت های مربوط به مواد غذایی
  • 220,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مبانی سم‌شناسی مواد غذایی نویسنده تونوپوسا مترجمین دکتر محمدکاظم کوهی، دکتر الهام زاده هاشم، دکتر فاطمه رضائی، دکتر عطاء کبودری، مهدی قربانی و محمود اسماعیلی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.

    این کتاب تلاشی است برای قرار دادن اصول مهم سم شناسی عمومی و مواد غذایی و ادویه ها با مهمترین و واضح ترین نمونه های سموم و مسمومیت های مربوط به مواد غذایی از سراسر جهان با توجه به توسعه سریع سم شناسی مواد غذایی معمولاً حقیقت نهایی در مورد مواد سمی و مکانیسم های آنها وجود ندارد. این خوب است، زیرا سبب میشود خواننده با ما به تفکر بنشیند.

    توجه خاص به مکانیسم های بیوشیمیایی مواد و تأثیرات تا حد زیادی شناخته شده است. شناخت این سمی مکانیسم ها به سم شناسان در ارزیابی علمی خطر کمک میکند در بخش اول کتاب اصول سم شناسی در سطح مولکولی سلولی و ارگانیسم تا حد امکان در رابطه با غذا معرفی میشود در بعضی موارد نمونه هایی که از بخش دوم استفاده میشود برای نشان دادن اصول است. قسمت دوم توصیف سیستماتیک از مهمترین مواد سمی منتقل شده از مواد غذایی است که با بخش اول کتاب مرتبط است.

    این کتاب ترجمه کامل ویراستاری و به روز شده کتابی است که نویسنده به زبان استونیایی در مورد سم شناسی مواد غذایی در دانشگاه علوم زیستی استونی نگاشته است. کتاب مبانی سم‌شناسی مواد غذایی برای دانش آموزان علوم و فناوری مواد غذایی و دانشمندان حرفه ای در زمینهٔ مواد غذایی، تولید کنندگان و کارکنان سازمان تنظیم مقررات مفید خواهد بود.


    • 1- مقدمه
    • 2- منابع و مسیر های زنوبیتیک ها در یک ارگانیسم
    • 3- پاسخ سمی
    • 4- سم شناسی تجزیه
    • 5- ارزیابی سمیت مواد
    • 6- ایمنی در سم شناسی و آنالیز خطر
    • 7- سموم گیاهان درون زاد
    • 8- جذب آلاینده های ژئوشیمیایی
    • 9- آلاینده های محیطی
    • 10- مایکوتوکسین ها
    • 11- سموم درون زای جانوری
    • 12- مسمومیت غذایی حاصل از حیوانلت آبزی
    • 13- باقی مانده آفت کش ها
    • 14- داروهای دامپزشکی و مواد افزودنی خوراکی
    • 15- سموم غیر مجاز تشکیل یافته در فرآوری، ذخیره سازی و….
    • 16- افزونی های مواد غذایی
    • 17- ویتامین ها
    • 18-تقلبات در مواد غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری