کتاب مبانی قندسازی و شربت گیری از چغندر قند از مزرعه تا استخراج در کارخانه نویسندگان دکتر خلیل بهزاد و دکتر مصطفی شهیدی نوقابی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.
این کتاب مجموعهای کامل از مطالب علمی و عملی لازم را در ارتباط با تولید قند و شکر از چغندر قند، از مزرعه تا مرحله شربتگیری در اختیار مخاطبان قرار میدهد. از ویژگیهای کتاب مبانی قندسازی و شربت گیری از چغندر قند، استفاده از منابع معتبر و روزآمد جهانی و انطباق آنها با شرایط اقلیمی کشور است، شاخصی که شاید حاصل سالها تدریس، تحقیق و فعالیت مؤلفان در صنعت قند و شکر کشور باشد.
از دیگر ویژگیهای کتاب پرداختن به فناوریهای جدید از قبیل استفاده از فرآیندهای غشایی و میدانهای پالس الکتریکی قوی در صنعت قند و شکر است که خود میتواند آغازگر ورود فناوریهای مزبور به این صنعت مادر در کشورمان باشد.