مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی مهندس رسول پایان

ویراست:
چهارم
سال و نوبت چاپ:
ششم/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 بر اساس سرفصل‌های دروس کنترل کیفی مواد غذایی در دوره‌های کارشناسی علوم و صنایع غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی تالیف مهندس رسول پایان توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. این کتاب بر اساس سرفصل‌های دروس کنترل کیفی مواد غذایی در دوره‌های کارشناسی علوم و صنایع غذایی تهیه و گردآوری گردیده است.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649701318
    • ویراست چهارم
    • سال و نوبت چاپ ششم/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 442
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مهندس رسول پایان نویسنده مشاهده بیشتر
    • وزن 700 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری