کتاب مقدمهای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی از پری جانسون و گرین ترجمه دکتر محمدباقر حبیبی نجفی، مهندس امیر سالاری و مهندس علیرضا ریاضی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه و رشتههای وابسته، کارشناسان شاغل در سازمانهای نظارت بر مواد غذایی و استاندارد مواد غذایی که دروس مربوط به بیولوژی مولکولی را نگذارندهاند نگاشته شده است.
- فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
- فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
- فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئینهای نوترکیب
- فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
- فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
- فصل ششم : سیستمهای تشخیصی
- فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
- فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
- فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات