مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی

نویسندگان:
ویراست:
اول/2002
سال و نوبت چاپ:
سوم/1393

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه Introduction to food biotechnology‬ c2002
  • 2 دربرگیرنده بخش عمده سرفصل درس بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • 3 برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه و رشته‌های وابسته
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی از پری جانسون و گرین ترجمه دکتر محمدباقر حبیبی نجفی، مهندس امیر سالاری و مهندس علیرضا ریاضی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه و رشته‌های وابسته، کارشناسان شاغل در سازمان‌های نظارت بر مواد غذایی و استاندارد مواد غذایی که دروس مربوط به بیولوژی مولکولی را نگذارنده‌اند نگاشته شده است.


    • فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
    • فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
    • فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین‌های نوترکیب
    • فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
    • فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
    • فصل ششم : سیستم‌های تشخیصی
    • فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
    • فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
    • فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری