مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی

نویسندگان:
ویراست:
اول/2002
سال و نوبت چاپ:
سوم/1393

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه Introduction to food biotechnology‬ c2002
  • 2 دربرگیرنده بخش عمده سرفصل درس بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • 3 برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه و رشته‌های وابسته
  • 90,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی از پری جانسون و گرین ترجمه دکتر محمدباقر حبیبی نجفی، مهندس امیر سالاری و مهندس علیرضا ریاضی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه و رشته‌های وابسته، کارشناسان شاغل در سازمان‌های نظارت بر مواد غذایی و استاندارد مواد غذایی که دروس مربوط به بیولوژی مولکولی را نگذارنده‌اند نگاشته شده است.


    • فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
    • فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
    • فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین‌های نوترکیب
    • فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
    • فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
    • فصل ششم : سیستم‌های تشخیصی
    • فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
    • فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
    • فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری