مقدمه‌ای بر تکنولوژی فرآورده‌های غلات

ویراست:
چهارم
سال و نوبت چاپ:
چهارم/1402

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل مباحث گندم، آسیاب کردن گندم، آرد گندم، تکنولوژی نان و ...
  • %5
    260,000
    247,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 13,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مقدمه‌ای بر تکنولوژی فرآورده‌های غلات تالیف مهندس رسول پایان توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. در زبان فارسی غلّه به معنی گندم جو برنج ذرت ارزن چاودار یولاف و تریتیکال است. وقتی از غلات صحبت به میان می آید فراورده های حاصل از آن‌ها نیز مورد نظر می باشد و بنابراین یک دامنه گسترده را شامل می شود. غلات جزء اولین غذاهایی می باشد که بشر آن را شناخته است و از زمان‌های دور تا به حال همیشه در تغذیه و اقتصاد مردم دنیا نقشی مهم را ایفا می کند.

    از این رو سمبل غلات یعنی گندم و نان حاصل از آن همیشه در بین فرهنگ‌ها و مذهب‌های متفاوت در کشورهای دنیا مقامی بالا دارد. کارشناسان تغذیه و مقامات مسئول کشورهای پیشرفته همواره مردم را استفاده و مصرف و استفاده بیشتر از بیشتر نان تشویق می کنند. و برای بهبود وضع تغذیه مردم افزایش من مصرف نان را در صدر برنامه‌ها قرار می دهند.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649704203
    • ویراست چهارم
    • سال و نوبت چاپ چهارم/1402
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 472
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مهندس رسول پایان نویسنده مشاهده بیشتر
    • وزن 680 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری