میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی به‌ همراه CD

سال و نوبت چاپ:
اول/1388

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل پرسش‌های طبقه‌بندی شده چهار گزینه‌ای و پاسخنامه به‌ همراه CD
  • 2 منبعی مناسب و کامل برای یادگیری دقیق عملی و علمی میکروب‌شناسی مواد غذایی
  • 3 منسب دانشجویان میکروب شناسی، صنایع غذایی، تغذیه، مسوولان فنی کارخانجات مواد غذایی و...
  • 110,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی (به همراه CD) نویسندگان علی مرتضوی، لیلا زیرجانی و فریده طباطبایی یزدی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.

     این کتاب مجموعه ای از مطالب کلیدی و روش های آزمایشی نوین و ضروری و مبتنی بر مبانی میکروب شناسی مواد غذایی در ارتباط با انواع میکروارگانیسمها انگل ها و ویروس های مواد غذایی است و به عنوان مرجعی علمی مناسب برای دانشجویان رشته های میکروب شناسی صنایع غذایی، تغذیه، مسؤولان فنی کارخانجات مواد غذایی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی و علاقه مندان به علم میکروب شناسی مواد غذایی، مطابق با ساختار آموزشی گروههای میکروب شناسی دانشگاه های داخل و خارج کشور ارائه می گردد.

    در این کتاب علاوه بر فصل بندی دقیق و علمی روش های آزمایشات کنترل میکروبیولوژیکی و بهداشتی مواد غذایی تصاویر متعدد و مفهومی جداول خلاصه و کاربردی و معادل لاتین واژه های علمی در داخل متن فصول گنجانده شده است.

    همچنین مجموعه ای از پرسشهای طبقه بندی شده چهارگزینه ای همراه با پاسخ نامه مربوط به آزمون های سنوات گذشته مقاطع کارشناسی ارشد در زمینه میکروب شناسی مواد غذایی دانشگاه های کشور نیز بدان افزوده شده است ضمناً واژه نامه میکروبیولوژی و راهنمای مسمومیت های مواد غذایی ولوح فشرده عکس های رنگی نیز به کتاب افزوده شده است تدوین این کتاب از آخرین ویرایش کتب مرجع و معتبر میکروب شناسی عملی مواد غذایی و همچنین سایت های معتبر اینترنتی نظیر سازمان بهداشت جهانی (WHO) و مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (CDC) برای به روز رسانی مطالب استفاده شده است که نام آنها در فهرست منابع مندرج در آخر کتاب مشخص شده است.


    • فصل اول: آئین کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی
    • فصل دوم: تجهیزات و وسایل آزمایشگاه میکروبیولوژی
    • فصل سوم: مشاهده میکروسکوپی باکتریها
    • فصل چهارم: نمونه برداری جهت آزمایشهای میکروب شناسی مواد غذایی
    • فصل پنجم: شمارش کلی میکروارگانیسم های مواد غذایی
    • فصل ششم: واکنش های و تست های بیوشیمیایی
    • فصل هفتم: جستجو و شناسایی میکروارگانیسمهای مهم از نظر صنعت غذا
    • فصل هشتم: قارچها
    • فصل نهم: انگل‌ها
    • فصل دهم: ویروس ها و باکتریوفاژها
    • فصل یازدهم: کنترل بهداشتی کارخانه‌های تولید کننده مواد غذایی
    • فصل دوازدهم: آزمون های سریع ارزیابی میکروبی مواد غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری