میکروبیولوژی مواد غذایی ادمز

سال و نوبت چاپ:
هشتم/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه ‎Food Microbiology. 2nd ed‬‬
  • 2 قابل استفاده برای دانشجویان میکروبیولوژی، علوم غذایی و علوم وابسته
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی ادمز ترجمه دکتر سیدعلی مرتضوی و دکتر علیرضا صادقی ماهونک چاپ دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد. گرچه در ایران تاکنون کتاب‌های متعددی در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی نگاشته شده و هریک به نوبه خود در بالابردن سطح دانش دانشجویان و علاقه‌مندان مؤثر بوده‌است، ولی کتاب «میکروبیولوژی غذایی ادمز» که در یازده فصل تنظیم و ارائه شده است، از دیدگاه جدیدی به این مبحث مهم پرداخته، به خصوص ارائه مدلینگ‌های ریاضی برای پیش‌بینی آلودگی‌های موادغذایی از نکات برجسته این کتاب است.

    موضوع HACCP که بحث روز صنایع غذایی، چه از جنبه‌های تولید بدون نقص برای مصرف‌کننده داخلی و چه از نقطه نظر صادراتی حائز اهمیت است در تدوین این اثر به خوبی مورد توجه قرارگرفته‌است.


    • فصل1: چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی
    • فصل2: میکروارگانیسم ها و موادغذایی
    • فصل3: عوامل موثر بر رشد و بقای میکروارگانیسم‌ها در موادغذایی
    • فصل4: میکروبیولوژی نگهداری موادغذایی
    • فصل5: میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه
    • فصل6: میکروبیولوژی موادغذایی و سلامت عمومی
    • فصل7: عوامل باکتریایی مولد بیماری‌های ناشی از موادغذایی
    • فصل8: عوامل غیرباکتریایی مولد بیماری‌های ناشی از مصرف موادغذایی
    • فصل9: موادغذایی تخمیری و میکروبی
    • فصل10: روش‌های ارزیابی میکروبی موادغذایی
    • فصل11: کنترل کیفیت میکروبی موادغذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری