کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی ادمز ترجمه دکتر سیدعلی مرتضوی و دکتر علیرضا صادقی ماهونک چاپ دانشگاه فردوسی مشهد میباشد. گرچه در ایران تاکنون کتابهای متعددی در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی نگاشته شده و هریک به نوبه خود در بالابردن سطح دانش دانشجویان و علاقهمندان مؤثر بودهاست، ولی کتاب «میکروبیولوژی غذایی ادمز» که در یازده فصل تنظیم و ارائه شده است، از دیدگاه جدیدی به این مبحث مهم پرداخته، به خصوص ارائه مدلینگهای ریاضی برای پیشبینی آلودگیهای موادغذایی از نکات برجسته این کتاب است.
موضوع HACCP که بحث روز صنایع غذایی، چه از جنبههای تولید بدون نقص برای مصرفکننده داخلی و چه از نقطه نظر صادراتی حائز اهمیت است در تدوین این اثر به خوبی مورد توجه قرارگرفتهاست.