در کتاب میکروبیولوژی موادغذایی در آزمایشگاه برای دانشجویان رشتههای مرتبط تالیف کانگ لیانگ شن و ایفان ژانگ ترجمه حانیه محمودی، رنیتا خانلری، فاطمه همتیار، زلال نیکنژاد، ارغوان اشجع اردلان، سنا جعفری و کیانا مهرابیمنفرد تحت نظر دکتر کسری حمدی توسط انتشارات ابن سینا به چاپ رسیده هدف آموزش دادن به مدرس آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی و با استفاده از یک کتابچه راهنمای آزمایشگاهی مفید برای تدریس این دوره است و همچنین برای دانشجویان علوم غذایی و میکروبیولوژیستهای حوزه مواد غذای که با استفاده از یک کتابچه راهنمای خوانا و قابل درک، آزمایشهای مربوط به صنعت غذا را انجام دهند.
این کتاب برای دانشجویان، نقش میکروارگانیسم را در پردازش و نگهداری مواد غذایی از جمله نسبت میکروارگانیسمها به آلودگی مواد غذایی، بیماریهای غذایی و مسمومیت، پردازش مواد غذایی و کنترل کیفیت، نقش میکروارگانیسمها در ارتقای سلاامت و مقررات مربوط به مواد غذایی فدرال را بیان میکند. هدف تمرینات آزمایشگاهی ذکر شده جهت ایجاد فرصت برای دانشجویان به منظور تمرین و رعایت اصول میکروبشناسی مواد غذایی به ویژه در شمارش، جداسازی و شناسایی میکروارگانیسمهای مواد غذایی است.