میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با آزمون‌های آزمایشگاهی

سال و نوبت چاپ:
اول/1388

بررسی کوتاه:

  • 1 همراه با آزمون‌های آزمایشگاهی
  • 2 شامل مباحث باکتری‌های پاتوژن در مواد غذایی، گروه انتروباکتریاسه، گروه ویبریوناسه و ...
  • %5
    150,000
    143,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 7,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی همراه با آزمون های آزمایشگاهی، اثر علی ناصری رازلیقی - آزاده ناصری رازلیقی توسط انتشارات آییژ، برگرفته از منابع علمی و مآخذ معتبر روز به چاپ رسیده است.


    • ناشر آییژ
    • شابک 97896497015611
    • سال و نوبت چاپ اول/1388
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 374
    • وزن 550 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      علی ناصری رازلیقی نویسنده مشاهده بیشتر
      آزاده ناصری رازلیقی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری