میکروب‌شناسی مواد غذایی راهنمای آزمایشگاه

بررسی کوتاه:

  • 1 بیان تمام روش‌های متداول و پیشرفته، شناسایی و شمارش میکروب‌های دارای اهمیت در صنعت غذا
  • 2 مناسب برای اساتید، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیو‌تکنولوژی
  • %5
    170,000
    162,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 8,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب میکروب‌شناسی مواد غذایی راهنمای آزمایشگاه تالیف احمد یوسف و کارولین کارلستروم و ترجمه دکتر ابراهیم حسینی، مهندس عباس فروتن و مهندس عصمت روستا توسط انتشارات آییژ به مرحله چاپ و تولید رسیده است. کتاب حاضر، به صورت کاملا جدیدی مباحث عملی میکروب‌شناسی غذایی را آموزش می‌دهد و در ابتدا خوانندگان با مباحث نظری مربوط به هر آزمایش آشنا شده و سپس در جریان آزمایش و اهداف آن قرار می‌گیرند. نگارش این کتاب در 4 بخش و 11 فصل انجام گردیده و تقریبا تمام روش‌های متداول و پیشرفته شناسایی و شمارش میکروب‌های بیماریزا، فسادزا و مفید دارای اهمیت در صنعت غذا را پوشش می‌دهد.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری