کتاب میکروبشناسی مواد غذایی راهنمای آزمایشگاه تالیف احمد یوسف و کارولین کارلستروم و ترجمه دکتر ابراهیم حسینی، مهندس عباس فروتن و مهندس عصمت روستا توسط انتشارات آییژ به مرحله چاپ و تولید رسیده است. کتاب حاضر، به صورت کاملا جدیدی مباحث عملی میکروبشناسی غذایی را آموزش میدهد و در ابتدا خوانندگان با مباحث نظری مربوط به هر آزمایش آشنا شده و سپس در جریان آزمایش و اهداف آن قرار میگیرند. نگارش این کتاب در 4 بخش و 11 فصل انجام گردیده و تقریبا تمام روشهای متداول و پیشرفته شناسایی و شمارش میکروبهای بیماریزا، فسادزا و مفید دارای اهمیت در صنعت غذا را پوشش میدهد.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید