• صفحه اصلی
  • علوم پایه
  • خرید کتاب میکروب‌های بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی

میکروب‌های بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی

سال و نوبت چاپ:
هفتم/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 بررسی میولوژی بیماری‌های ناشی از مواد غذایی
  • 2 بررسی مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی
  • 3 برای دانشجویان رشته‌های علوم پایه و صنایع غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب میکروب‌های بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی تالیف دکتر ودود رضویلر توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده، به بررسی مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی، همچنین میولوژی بیماری‌های ناشی از مواد غذایی، برای دانشجویان رشته‌های علوم پایه و صنایع غذایی در چهار فصل تدوین شده است. فصل اول مطالعه کلی میکرب‌های بیماری‌زای مواد غذایی، فصل دوم و سوم مطالعه اختصاصی ویروس‌ها، قارچ‌ها و انگل‌های بیماری‌زای مواد غذایی و فصل چهارم روش‌های بررسی اپیدمیولوژیکی وقوع بیماری‌های ناشی از مواد غذایی پرداخته است. در این کتاب درباره هر یک از عوامل میکربی مسئول بروز مسمومیت‌های غذایی: این اطلاعات مندرج است: خصوصیات میکرب، خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماری‌زایی، ارتباط با مواد غذایی و روش‌های کنترل، روش‌های جداسازی و تشخیص میکرب در مواد غذایی.


    • شابک 9789640341384
    • سال و نوبت چاپ هفتم/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 328
    • وزن 520 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر ودود رضویلر نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری