کتاب میکروبهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی تالیف دکتر ودود رضویلر توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده، به بررسی مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی، همچنین میولوژی بیماریهای ناشی از مواد غذایی، برای دانشجویان رشتههای علوم پایه و صنایع غذایی در چهار فصل تدوین شده است. فصل اول مطالعه کلی میکربهای بیماریزای مواد غذایی، فصل دوم و سوم مطالعه اختصاصی ویروسها، قارچها و انگلهای بیماریزای مواد غذایی و فصل چهارم روشهای بررسی اپیدمیولوژیکی وقوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی پرداخته است. در این کتاب درباره هر یک از عوامل میکربی مسئول بروز مسمومیتهای غذایی: این اطلاعات مندرج است: خصوصیات میکرب، خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماریزایی، ارتباط با مواد غذایی و روشهای کنترل، روشهای جداسازی و تشخیص میکرب در مواد غذایی.
میکروبهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی
بررسی کوتاه:
مروری در مورد این کتاب
کتاب میکروبهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی تالیف دکتر ودود رضویلر توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده، به بررسی مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی، همچنین میولوژی بیماریهای ناشی از مواد غذایی، برای دانشجویان رشتههای علوم پایه و صنایع غذایی در چهار فصل تدوین شده است. فصل اول مطالعه کلی میکربهای بیماریزای مواد غذایی، فصل دوم و سوم مطالعه اختصاصی ویروسها، قارچها و انگلهای بیماریزای مواد غذایی و فصل چهارم روشهای بررسی اپیدمیولوژیکی وقوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی پرداخته است. در این کتاب درباره هر یک از عوامل میکربی مسئول بروز مسمومیتهای غذایی: این اطلاعات مندرج است: خصوصیات میکرب، خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماریزایی، ارتباط با مواد غذایی و روشهای کنترل، روشهای جداسازی و تشخیص میکرب در مواد غذایی.
-
ناشر دانشگاه تهران
-
شابک 9789640341384
-
سال و نوبت چاپ هفتم/1400
-
قطع وزیری
-
نوع جلد شومیز (جلد نرم)
-
تعداد صفحات 328
-
وزن 520 گرم
-
-
کیفیت چاپ تک رنگ مشکی