پیشرفت‌های صورت گرفته در کاربردهای پلاسمای سرد در ایمنی و نگهداری مواد غذایی

نویسنده:
سال و نوبت چاپ:
اول/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب دانشجویان رشتهٔ صنایع غذایی
  • 2 جدیدترین کتاب تدوین‌شده درمورد فناوری پلاسمای سرد و کاربرد آن در صنعت غذا در سال 2020
  • 110,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب پیشرفت‌‎های صورت گرفته در کاربردها پلاسمای سرد در ایمنی و نگهداری موادغذایی نوشتهٔ دانیلا برمودز آگوئیر ترجمهٔ سیدحمیدرضا ضیاءالحق و اعظم اشرفی درباره فناوری پلاسمای سرد و کاربرد آن در صنعت غذاست و برای اولین‌بار در سال 2020 چاپ و توسط مترجمان به فارسی برگردانده شده که توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. 

    در سال‎های اخیر پلاسمای سرد به‌عنوان یک فنّاوری نوظهور معرفی شده است که می‎تواند یک روش مؤثر برای غیرفعّال کردن میکروارگانیسم های بیماری‎زا و عوامل فساد باشد بدون اینکه بر کیفیت غذا تأثیر بگذارد.

    پلاسمای سرد هنگامی ایجاد می‎شود که جریان الکتریکی در یک گاز خالص یا در مخلوطی از گازها اِعمال شود. گاز به انواع گونه های فعّال تجزیه می‎شود و تابش پلاسما ایجاد می‎کند. این گاز تجزیه‌شده شامل پرتوِ فرابنفش، الکترون‎ها، پروتون‎ها، نوترون‎ها، رادیکال‎های آزادِ فعّال و سایر ترکیبات وابسته به گاز ورودی است.

    پلاسما یک فنّاوری غیر‎حرارتی درنظر گرفته می‎شود. این فنّاوری جدید مزایای بسیاری برای صنایع غذایی ارائه می‎دهد: برای مثال، در آن از آب استفاده نمی‎شود و فاقد باقی‎مانده یا پساب است، در مقایسه با سایر فنّاوری‏ های ضد‎عفونی مقرون‌به‌صرفه است، هنگامی‎که از هوای اتمسفری به عنوان گاز عامل استفاده می‎شود فاقد هرگونه مادّۀ شیمیایی است، کار با این روش آسان است، فرایندی غیرحرارتی است و یک فنّاوری سبز محسوب می‎شود.

    کتاب حاضر جدیدترین کتاب تدوین‌شده درمورد فنّاوری پلاسمای سرد و کاربرد آن در صنعت غذاست که در سال 2020 برای اوّلین‌بار چاپ و توسط مترجمان به فارسی برگردانده شده است.


    • فصل 1. اصول مهندسی پلاسمای سرد
    • فصل 2. پیشرفت در غیرفعّال‌سازی میکروارگانیسم‌ها و ویروس‌ها در سیستم‌های غذایی و مدل با استفاده از پلاسمای سرد
    • فصل 3. مدل‌سازی غیرفعّال‌سازی میکروبی در فراوری با پلاسمای سرد فشار اتمسفری (CAPP)
    • فصل 4. اثر پلاسمای سرد برای کنترل بیوفیلم روی موادغذایی و در محیط فراوری موادغذایی
    • فصل 5. ضدعفونی موادغذایی با رطوبت بالا با استفاده از پلاسمای سرد
    • فصل 6. ضدعفونی کردن محصولات غذایی گرانولی با استفاده از پلاسمای سرد
    • فصل 7. غیرفعال‌سازی آنزیمی در سیستم‌های مدل با پایۀ غذایی با استفاده از پلاسمای سرد
    • فصل 8. اثرات فراوری با پلاسمای سرد بر ترکیبات موادغذایی
    • فصل 9. ضدعفونی موادغذایی بسته‌بندی‌شده و مواد بسته‌بندی با پلاسمای سرد
    • فصل 10. تجهیزات پلاسمای سرد برای ضدعفونی موادغذایی
    • فصل 11. کاربردهای پلاسمای سرد مبتنی‌بر مایکروویو و فرکانس رادیویی در نگهداری و ایمنی موادغذایی
    • فصل 12. پلاسمای سرد برای ضد‌عفونی کردن محصولات تولیدشده در پرواز‌های فضایی
    • فصل 13. وضعیت قانونی پلاسمای سرد در کاربردهای غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری