کتاب کنترل کمی و کیفی و موازنه مواد در صنایع تولید قند و شکر نویسنده خلیل بهزاد، مصطفی شهیدینوقابی و محمد الهی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. در این کتاب سعی بر آن است که علم و عمل در کنار یکدیگر قرار گیرد و راهکارهایی عملی برای بهبود کمیت و کیفیت تولید قند و شکر ارائه شود. با به کارگیری دستورالعمل های این کتاب امید است بخش عمده ای از مسائل روزمره صنایع تولید قند و شکر حل شود و در نهایت شاهد افزایش استحصال و کیفیت محصولات صنایع تولیدی قند و شکر باشیم.
در بخش دوم این کتاب به محاسبات فنی و موازنه مواد در صنعت قند پرداخته شده و همراه با آن مثال هایی ملموس و عینی به کار رفته است که میتواند مورد استفاده مهندسان، دانشجویان و دست اندرکاران این صنعت قرار گیرد.