کنترل کمی و کیفی و موازنه مواد در صنایع تولید قند و شکر

سال و نوبت چاپ:
اول/1395

بررسی کوتاه:

  • 1 محاسبات فنی و موازنه مواد در صنعت قند بهمراه مثال
  • 2 مناسب مهندسان، دانشجویان و دست اندرکاران این صنعت
  • 3 شامل راهکارهایی عملی برای بهبود کمیت و کیفیت تولید قند و شکر
  • 70,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب کنترل کمی و کیفی و موازنه مواد در صنایع تولید قند و شکر نویسنده خلیل بهزاد، مصطفی شهیدی‌نوقابی و محمد الهی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. در این کتاب سعی بر آن است که علم و عمل در کنار یکدیگر قرار گیرد و راهکارهایی عملی برای بهبود کمیت و کیفیت تولید قند و شکر ارائه شود. با به کارگیری دستورالعمل های این کتاب امید است بخش عمده ای از مسائل روزمره صنایع تولید قند و شکر حل شود و در نهایت شاهد افزایش استحصال و کیفیت محصولات صنایع تولیدی قند و شکر باشیم.

    در بخش دوم این کتاب به محاسبات فنی و موازنه مواد در صنعت قند پرداخته شده و همراه با آن مثال هایی ملموس و عینی به کار رفته است که میتواند مورد استفاده مهندسان، دانشجویان و دست اندرکاران این صنعت قرار گیرد.

    

    • فصل 1- روش‌های کنترل تولید
    • فصل 2 - موازنه مواد و کنترل کمی کارخانه های قند
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری