کنترل کیفی و آزمایش‌های شیمیایی مواد غذایی تالیف دکتر ویدا پروانه

سال و نوبت چاپ:
دهم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 برای دانشجویان رشته‌های دامپزشکی و صنایع غذایی در دانشگاه‌ها
  • 2 کتاب مرجع در آزمایشگاه‌های کنترل کیفی کارخانجات صنایع غذایی و آزمایشگاه‌های نظارت بر مواد غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب کنترل کیفی و آزمایش‌های شیمیایی مواد غذایی تالیف دکتر ویدا پروانه توسط انتشارات دانشگاه تهران با موضوع مهندسی صنایع غذایی, میکروبیولوژی مواد غذایی, آزمایش‌های شیمیایی مواد غذایی به چاپ رسیده است. این کتاب درسی برای دانشجویان رشته‌های دامپزشکی و صنایع غذایی در دانشگاه‌ها و نیز کتاب مرجع در آزمایشگاه‌های کنترل کیفی کارخانجات صنایع غذایی و آزمایشگاه‌های نظارت بر مواد غذایی استفاده می‌شود.


    • شابک 9789640351758
    • سال و نوبت چاپ دهم/1401
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 362
    • وزن 550 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر ویدا پروانه نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...

    پیشنهاد
    جامعه نگر برای شما

    همه موارد