کنسروسازی مهندس رسول پایان

سال و نوبت چاپ:
هفتم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 مکان یابی برای احداث کارخانه، مسایل بهداشتی، آب و بخار
  • 2 شامل اصول کلی کنسروسازی اعم از تاریخچه صنعت، گزینش مواد اولیه و سایر امکانات برای تولید
  • %5
    330,000
    314,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 16,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب کنسروسازی ویرایش سوم نوشته مهندس رسول پایان با موضوع مواد غذایی شامل اصول کلی کنسرو سازی شامل تاریخچه صنعت گزینش مواد اولیه و سایر امکانات لازم برای تولید فرمولاسیون فرآورده ها، محاسبات حرارتی، میکروبیولوژی کنسروها، گزینش بسته های مناسب و کنترل کیفیت فرآورده ها می باشد، که توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.

    این مجموعه براساس اطلاعات و تجربیات اینجانب طی سال های تحصیل در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و دانشگاه ردینگ انگلستان کارورزی و بازدید از کارخانه های کنسرو سازی خارج و داخل کشور سوابق تدریس در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و دانشگاههای فردوسی مشهد، تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، واحدهای علوم و تحقیقات و ورامین تنظیم شده و تا حدی با سرفصل های درس مربوطه مطابقت دارد.

    کتاب کنسروسازی ویرایش سوم نوشته مهندس رسول پایان در سه فصل تدوین شده است. مطالب فصل اول به اصول کلی کنسرو سازی شامل تاریخچه صنعت گزینش مواد اولیه و سایر امکانات لازم برای ،تولید فرمولاسیون فرآورده ها، محاسبات ،حرارتی ،میکروبیولوژی کنسروها گزینش بسته های مناسب و کنترل کیفیت فرآورده ها اختصاص داده شده است.

    در فصل دوم از میان صدها فرآورده کنسرو متداول در دنیا و کشورمان 23 فرآورده که یا تولیدشان تخصصی تر بوده یا مصرفشان در کشور متداول تر بوده و یا در بازارهای بین المللی امکان عرضه آنها وجود داشته مورد بحث قرار گرفته است.

    فصل سوم کتاب به مسایل جانبی این صنعت به ویژه مکان یابی برای احداث کارخانه، مسایل بهداشتی، آب و بخار پرداخته و در انتها پاره ای از جداول و شکل های مرجع ارائه گردیده است.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789648397873
    • سال و نوبت چاپ هفتم/1401
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 344
    • وزن 500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مهندس رسول پایان نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • تاریخچه کنسروسازی
    • اصول کلی کنسروسازی
    • انتخاب مواد اولیه
    • درجه بندی مواد اولیه
    • تمیز کردن مواد اولیه
    • آماده کردن مواد اولیه
    • بلانچینگ
    • فرمولاسیون
    • پر کردن در بسته
    • خارج کردن اکسیژن و گازها
    • و...
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری