اصول تغذیه رابینسون

سال و نوبت چاپ:
بیستم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 قابل استفاده برای دانشجویان رشته‌های پیراپزشکی مانند پرستاری، فن‌آوری رژیم شناسی، بهداشت دندان و ...
  • 2 شامل مباحث اصول علم تغذیه و نقش غذا و تغذیه در سلامت و بیماری، کاربرد غذا و تغذیه در دوران مختلفی زندگی
  • %10
    5/5 (2 نفر)
    199,000
    179,500 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 19,500 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول تغذیه رابینسون ترجمه عنوان اصلی Robinson's basic nutrition و توسط ناهید خلدی زیر نظر دکتر سیدعلی کشاورز در دو بخش ارائه شده است.

    در بخش اول اصول علم تغذیه و نقش غذا و تغذیه در سلامت و بیماری مطرح شده است. شناخت مواد مغذی، بررسی وضعیت تغذیه و مشاوره غذایی، متابولیسم و تعادل انرژی و تامین آب مورد نیاز از مباحث این بخش است. در بخش دوم تغذیه و نیازهای غذایی در دوره های مختلفی زندگی مانند تغذه در دوران بارداری و شیردهی، تغذیه کودکان و سالمندان مطالعه میشود.


    • شابک 9789649013039
    • سال و نوبت چاپ بیستم/1401
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 252
    • وزن 400 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      رابینسون کارین هاگدن نویسنده مشاهده بیشتر
      ناهید خلدی مترجم مشاهده جزئیات
      دکتر سید علی کشاورز مترجم مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    میانگین 2 نظر ثبت شده میانگین امتیاز کاربران به این کتاب. ثبت نظر
    محتوای کتاب 5 از 5 امتیاز
    کیفیت چاپ و کاغذ 5 از 5 امتیاز
    کیفیت صفحه‌آرایی و تصاویر 5 از 5 امتیاز
    ارزش خرید 5 از 5 امتیاز
    در حال بارگزاری...
    روشنا جلالی
    خریدار
    1400/1/28
    بسیار عالی و با کیفیت
    5 /5
    امتیاز ثبت شده
    مهشید نویدر
    خریدار
    1400/9/9
    بسیار کتاب خوب و کاربردی هست من برای استخدامی خریدمش
    5 /5
    امتیاز ثبت شده
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری