اصول تغذیه و بهداشت مواد غذایی مهندس حلم سرشت

ویراست:
سوم
سال و نوبت چاپ:
دوم/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 با تجدید نظر کلی ( اضافات و اصلاحات )
  • 2 برگرفته از آخرین اطلاعات علمی در زمینه تغذیه و بهداشت مواد غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    در ویرایش جدید کتاب اصول تغذیه و بهداشت مواد غذایی تالیف مهندس پریوش حلم سرشت و مهندس اسماعیل دل‌پیشه، چاپ نشر چهر، فصول جدیدی تحت عنوان نقش آداب و سنن در تغذیه، نقش تغذیه در برخی از بیماری‌های شایع، منابع آلودگی مواد غذایی و بررسی شیوع بیماری‌های با منشا غذایی بر آن افزوده شده است.


    • ناشر چهر
    • شابک 9789644090011
    • ویراست سوم
    • سال و نوبت چاپ دوم/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 344
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مهندس پریوش حلم سرشت نویسنده مشاهده جزئیات
      مهندس اسماعیل دل پیشه نویسنده مشاهده جزئیات
    • وزن 520 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری