اصول تغذیه کراوس 2012 دکتر شیدفر

ویراست:
سیزدهم/2012
سال و نوبت چاپ:
چهارم/1394

بررسی کوتاه:

  • 1 مطابق با سرفصل‌های درس اصول تغذیه برای دانشجویان پزشکی و تغذیه 
  • 2 منبع علمی بسیار مناسب، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه، پزشکان، دندان پزشکان، داروسازان و ...
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول تغذیه کراوس 2012 دکتر شیدفر ترجمه بخش‌هایی از کتاب ترجمه بخش‌هایی از کتاب Krause's Food and Nutrition Care Process, 2012 می‌باشد، مطابق با سرفصل‌های درس اصول تغذیه برای دانشجویان پزشکی و تغذیه ترجمه شده است و منبع علمی بسیار مناسب، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه، پزشکان، دندان پزشکان، داروسازان و همچنین دانشجویان و دانش آموختگان سایر رشته‌های علوم پزشکی، بهداشتی و پیراپزشکی می‌باشد.


    • شابک 9786001012051
    • ویراست سیزدهم/2012
    • سال و نوبت چاپ چهارم/1394
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 456
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      ال.کاتلین ماهان نویسنده مشاهده بیشتر
      ناهید خلدی مترجم مشاهده جزئیات
      دکتر فرزاد شیدفر مترجم مشاهده جزئیات
    • وزن 700 گرم
    • کیفیت چاپ دو رنگ
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    آرمان افسرطه
    1398/12/8
    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم سال چاپ این کتاب 2012 هستش یا 2016 چون سال چاپ به فارسی رو زدید 94،اینجوری پس باید مال سال 2016 باشه ممنون میشم پاسخ بدید
    مهشید نویدر
    1400/9/9
    سلام لطفا فهرست یا چند صفحه کتاب رو بذارید
    مدیر سایت
    1400/9/16
    سلام، کاربر گرامی برای مشاهده فهرست میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    در حال بارگزاری