کتاب مرجع کامل تغذیه و رژیم درمانی جلد اول کراوس 2023 تغذیه در دوره های زندگی، ارزیابی وضعیت تغذیه و تغذیه در جامعه ترجمه دکتر مهسا حاتمی و دکتر ندا سوید بر اساس کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas توسط انتشارات خسروی به چاپ رسیده است.
در دنیای پیچیده و پویای امروزی علم تغذیه یکی از مهمترین عوامل در حفظ و ارتقای سلامت بشر به شمار می آید. این علم با توجه به تأثیرات عمیق خود بر پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها به یکی از حوزه های پرطرفدار در تحقیقات جهانی بدل شده است. پژوهش های متعدد نشان می دهند که تغذیه صحیح و علمی می تواند نقش مؤثری در کاهش شیوع بیماری های مزمن مانند دیابت بیماری های قلبی عروقی و چاقی داشته باشد.
همچنین تغذیه سالم میتواند کیفیت زندگی را به طور جوامع تبدیل شده است. چشم گیری بهبود بخشد و طول عمر را افزایش دهد بنابراین افزایش آگاهی و تحصیلات در زمینه تغذیه به نیاز روز افزون جوامع تبدیل شده است.
این کتاب به طور ویژه برای دانشجویان مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و PhD رشته علوم تغذیه و همچنین سایر علاقه مندان به این حوزه طراحی شده است تا با مفاهیم پیشرفته و جدید این علم آشنا شوند و برای آزمونهای تحصیلات تکمیلی و چالشهای حرفه ای بهتر آماده گردند. این اثر براساس آخرین منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شده و توسط افراد مجرب و رتبه های برتر کنکور دکتری تخصصی و بر اساس ترجمه و گردآوری کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas, Cesse تهیه شده است.
در این کتاب سعی شده است مهم ترین مطالبی که برای ارتقاء دانش تغذیه بالینی و همچنین موفقیت در آزمون های تحصیلات تکمیلی ضروری هستند گردآوری و ارائه شوند. این جمع بندی جامع به کاهش حجم مطالب زائد و غیر ضروری کمک کرده و شما را قادر میسازد تا با صرف وقت و انرژی کمتر به بیشترین میزان بهره وری علمی دست یابید.
هدف ما از این ترجمه و گردآوری ارائه متنی علمی و در عین حال روان و زیبا بوده است تا بتواند نیازهای علمی و طالعاتی شما عزیزان را برآورده سازد و شما را در مسیر دستیابی به اهداف علمی و حرفه ای یاری رساند.