کتاب مرجع کامل تغذیه و رژیم درمانی کراوس 2023 جلد اول

نویسنده:
ویراست:
شانزدهم/2023
سال و نوبت چاپ:
اول/1404

بررسی کوتاه:

  • 1 براساس آخرین منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  • 2 دانشجویان مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و PhD رشته علوم تغذیه و همچنین سایر علاقه مندان به این حوزه
  • 3 بر اساس کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas
  • %5
    1,000,000
    950,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 50,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مرجع کامل تغذیه و رژیم درمانی جلد اول کراوس 2023 تغذیه در دوره های زندگی، ارزیابی وضعیت تغذیه و تغذیه در جامعه ترجمه دکتر مهسا حاتمی و دکتر ندا سوید بر اساس کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas توسط انتشارات خسروی به چاپ رسیده است.

    در دنیای پیچیده و پویای امروزی علم تغذیه یکی از مهمترین عوامل در حفظ و ارتقای سلامت بشر به شمار می آید. این علم با توجه به تأثیرات عمیق خود بر پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها به یکی از حوزه های پرطرفدار در تحقیقات جهانی بدل شده است. پژوهش های متعدد نشان می دهند که تغذیه صحیح و علمی می تواند نقش مؤثری در کاهش شیوع بیماری های مزمن مانند دیابت بیماری های قلبی عروقی و چاقی داشته باشد.

    همچنین تغذیه سالم میتواند کیفیت زندگی را به طور جوامع تبدیل شده است. چشم گیری بهبود بخشد و طول عمر را افزایش دهد بنابراین افزایش آگاهی و تحصیلات در زمینه تغذیه به نیاز روز افزون جوامع تبدیل شده است.

    این کتاب به طور ویژه برای دانشجویان مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و PhD رشته علوم تغذیه و همچنین سایر علاقه مندان به این حوزه طراحی شده است تا با مفاهیم پیشرفته و جدید این علم آشنا شوند و برای آزمونهای تحصیلات تکمیلی و چالشهای حرفه ای بهتر آماده گردند. این اثر براساس آخرین منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شده و توسط افراد مجرب و رتبه های برتر کنکور دکتری تخصصی و بر اساس ترجمه و گردآوری کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas, Cesse تهیه شده است.

    در این کتاب سعی شده است مهم ترین مطالبی که برای ارتقاء دانش تغذیه بالینی و همچنین موفقیت در آزمون های تحصیلات تکمیلی ضروری هستند گردآوری و ارائه شوند. این جمع بندی جامع به کاهش حجم مطالب زائد و غیر ضروری کمک کرده و شما را قادر میسازد تا با صرف وقت و انرژی کمتر به بیشترین میزان بهره وری علمی دست یابید.

    هدف ما از این ترجمه و گردآوری ارائه متنی علمی و در عین حال روان و زیبا بوده است تا بتواند نیازهای علمی و طالعاتی شما عزیزان را برآورده سازد و شما را در مسیر دستیابی به اهداف علمی و حرفه ای یاری رساند.



    • ناشر خسروی
    • شابک 9786002093042
    • ویراست شانزدهم/2023
    • سال و نوبت چاپ اول/1404
    • قطع رحلی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 294
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جنیس ال ریموند نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر مهسا حاتمی مترجم مشاهده بیشتر
      دکتر ندا سوید مترجم مشاهده بیشتر
    • وزن 670 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • فصل 1 :تغذیه در دوران بارداری
    • فصل 2: تغذیه در دوران شیردهی
    • فصل 3: تغذیه در دوران نوزادی
    • فصل 4: تغذیه درمانی در نوزادان کم وزن
    • فصل 5: تغذیه در دوران کودکی
    • فصل 6: تغذیه در دوران نوجوانی
    • فصل 7 :تغذیه در دوران بزرگسالی
    • فصل8 : تغذیه در دوران سالمندی
    • فصل 9: تعادل ،آب الکترولیتها و اسید و باز
    • فصل 10 :ارزیابی غذا تغذیه و تاریخچه رژیمی
    • فصل 11 :ارزیابی ،بیوشیمیایی فیزیکی و عملکردی
    • فصل 12: ژنومیکس تغذیه ای
    • فصل 13: التهاب و پاتوفیزیولوژی بیماریهای مزمن
    • فصل 14: تغذیه در جامعه
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری