اصول تغذیه کراوس 2021 جلد سوم رژیم درمانی

ویراست:
پانزدهم/2021
سال و نوبت چاپ:
اول/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 معتبرترین کتاب در حوزه تغذیه و رژیم درمانی
  • 2 شامل مباحث رابطه تغذیه درمانی و رژیم درمانی
  • 3 مرجع اصلی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته علوم تغذیه
  • 4 مورد نیاز برای برخی رشته‌های دیگر ازجمله پزشکی، دندانپزشکی و مامایی و ...
  • %6
    550,000
    522,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 28,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب کراوس 2021 جلد 3 رژیم درمانی قسمتی از ترجمه کتاب Krause and Mahan's Food & the Nutrition Care Process, 15e نوشته جنیس ال ریموند توسط دکتر وحید ملکی و سایر همکاران در نشر حیدری ترجمه و به چاپ رسیده است. کتاب اصول تغذیه و رژیم درمانی کراوس 2021 در قالب 3 جلد ترجمه شده است. این کتاب از جمله معتبرترین کتب در حوزه تغذیه و رژیم درمانی و مرجع اصلی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته علوم تغذیه و از منابع درسی مورد نیاز برای برخی رشته‌های دیگر ازجمله پزشکی، دندانپزشکی و مامایی و ... می‌باشد.

    جلد سوم کتاب کراوس 2021 بیشتر در رابطه با تغذیه درمانی و رژیم درمانی صحبت می‌کند. محتوای این کتاب شامل آلرژی و عدم تحمل غذایی، تغذیه درمانی بیماری‌های دستگاه گوارش فوقانی تحتانی، پانکراس، دیابت ملیتوس، تیروئید، آدرنال و سایر اختلالات آندوکرین، تغذیه درمانی پزشکی برای کم خونی و … است.


    • ناشر حیدری
    • شابک 9786004894722
    • ویراست پانزدهم/2021
    • سال و نوبت چاپ اول/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 764
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جانیس.ال ریموند نویسنده مشاهده بیشتر
    • وزن 1100 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری