اصول تغذیه کراوس 2021 جلد 3 دکتر زهرا یاری
Fa

اصول تغذیه کراوس 2021 جلد 3 دکتر زهرا یاری

ویراست:
پانزدهم/2020
سال و نوبت چاپ:
اول/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل مبحث رژیم درمانی
  • 2 منبع اصلی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته علوم تغذیه
  • 3 بر اساس سرفصل‌های ارائه شده از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
  • 4 منبع درسی موردنیاز برای برخی رشته‌های دیگر مانند پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی و …
  • %5
    390,000
    371,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 19,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    جلد سوم کتاب اصول تغذیه کراوس 2021 ترجمه ویرایش 15 کتاب‮‭Krause’s food & the nutrition care process ‬ توسط دکتر زهرا یاری چاپ نشر خسروی می‌باشد. از جمله منابع اصلی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته علوم تغذیه و از منابع درسی مورد نیاز برای برخی رشته‌های دیگر از جمله پزشکی‌، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی و… می‌باشد.


    • ناشر خسروی
    • شابک 9786005523010
    • ویراست پانزدهم/2020
    • سال و نوبت چاپ اول/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 314
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جانیس.ال ریموند نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر زهرا یاری مترجم مشاهده جزئیات
    • وزن 500 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری