بیماری‌های میکروبی منتقله از مواد غذایی

بررسی کوتاه:

  • 1 بررسی اهمیت ایمنی مواد غذایی در ایران و جهان
  • 2 معرفی مهمترین عوامل باکتریایی و غیرباکتریایی موثر در شیوع و انتقال بیماری‌ها و مسمومیت‌های غذایی
  • 80,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب بیماری‌های میکروبی منتقله از مواد غذایی تالیف غلامرضا جاهد خانیکی و سایر همکاران چاپ نشر دی نگار می‌باشد. دراین کتاب به بررسی اهمیت ایمنی مواد غذایی در ایران و جهان، شدت و طغیان انواع بیماری‌های ناشی از مواد غذایی و معرفی مهمترین عوامل باکتریایی و غیرباکتریایی که در شیوع و انتقال بیماری‌ها و مسمومیت‌های غذایی نقش عمده ای‌ دارند، پرداخته شده است.


    • ناشر دی نگار
    • شابک 9786007478424
    • سال و نوبت چاپ دوم/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 168
    • وزن 300 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر غلامرضا جاهد خانیکی نویسنده مشاهده جزئیات
      بهروز تاجدار اورنج نویسنده مشاهده جزئیات
      لیلا پیوسته رودسری نویسنده مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری