درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1403

بررسی کوتاه:

  • 1 ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • 2 بر اساس معتبر ترین و به روزترین منابع کنکور و به قلم مجرب ترین اساتید
  • %6
    360,000
    339,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 21,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف امین کیانی و دکتر سونیا شجاع قره باغ که توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده بر اساس معتبر ترین و به روزترین منابع کنکور و به قلم مجرب ترین اساتید تألیف شده است و مطالعه آن موجب صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.

    کتاب درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی با توجه به منابع معرفی شده از سوی وزارت بهداشت جهت واحد درسی اصول نگهداری مواد غذایی تدوین شده است. این درسنامه می تواند به عنوان منبع امتحانی آزمون های مقاطع مختلف در رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط مورد استفاده قرار گیرد.

    ویژگی های کتاب درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی:

    • منطبق با معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور 
    • گردآوری و تألیف توسط مجرب‌ترین اساتید کنکور 
    • تشریح مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان 
    • انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار 
    • تألیف مبتنی بر نحوه‌ی طراحی سوالات کنکور 
    • مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع 
    • منبعی خودآموز بدون نیاز به مدرس


    • شابک 9786228348865
    • سال و نوبت چاپ اول/1403
    • قطع رحلی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 277
    • وزن 620 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر سونیا شجاع قره‌باغ نویسنده مشاهده بیشتر
      امین کیانی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • بخش اول : اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
    • فصل اول : عوامل موثر در فساد مواد غذایی
    • فصل دوم : نگهداری مواد غذایی تازه
    • فصل سوم : آنزیم زدایی (Blanching)‏
    • فصل چهارم : انجماد
    • فصل پنجم : عقیم کردن حرارتی
    • فصل ششم : غلیظ کردن
    • فصل هفتم : خشک کردن
    • فصل هشتم : خشک کردن انجمادی (Freeze drying)‏
    • فصل نهم : تخمیر
    • فصل دهم : عمل آوری (currying) شور کردن (picking)
    • فصل یازدهم : نگهداری شیمیایی مواد غذایی
    • فصل دوازدهم : تابش دهی (Irradiation)‏
    • فصل سیزدهم : تکنولوژی های جدیدتر
    • بخش دوم : عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه
    • فصل اول : عوامل فساد مواد غذایی
    • قسمت اول : moهای مهم در میکروبیولوژی مواد غذای
    • قسمت دوم : منابع اصلی راهیابی moها به مواد غذایی آلودگی مواد غذایی
    • قسمت سوم : عوامل درونی و برونی غذا و اثر آنها بر میکروب شناسی مواد غذایی
    • فصل دوم : اصول کلی نگهداری مواد غذایی
    • قسمت اول : اصول نگهداری مواد غذایی با استفاده از سرما
    • قسمت دوم : استفاده از حرارت های پایین در نگهداری مواد غذایی
    • قسمت سوم : انجماد مواد غذایی مختلف و شرایط نگهداری آنها در سردخانه
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری