کتاب درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی ویژه کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف امین کیانی و دکتر سونیا شجاع قره باغ که توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده بر اساس معتبر ترین و به روزترین منابع کنکور و به قلم مجرب ترین اساتید تألیف شده است و مطالعه آن موجب صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.
کتاب درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی با توجه به منابع معرفی شده از سوی وزارت بهداشت جهت واحد درسی اصول نگهداری مواد غذایی تدوین شده است. این درسنامه می تواند به عنوان منبع امتحانی آزمون های مقاطع مختلف در رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط مورد استفاده قرار گیرد.
ویژگی های کتاب درسنامه AGK اصول نگهداری مواد غذایی:
- منطبق با معتبرترین و بهروزترین منابع کنکور
- گردآوری و تألیف توسط مجربترین اساتید کنکور
- تشریح مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان
- انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار
- تألیف مبتنی بر نحوهی طراحی سوالات کنکور
- مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع
- منبعی خودآموز بدون نیاز به مدرس