رهنمودهای کیفی آب آشامیدنی سازمان بهداشت جهانی WHO

بررسی کوتاه:

  • 1 رهنمودهای لازم یک چارچوب برای آب آشامیدنی سالم
  • 2 اهداف مبتنی بر بهداشت و سلامت طرح‌های ایمنی آب
  • 3 رهنمودهای کاربردی در شرایط ویژه، جنبه‌های میکروبی، جنبه‌های شیمیایی، جنبه‌های رادیولوژیکی تشعشعات هسته‌ای، جنبه‌های مقبولیت و جنبه‌های میکروبی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب رهنمودهای کیفی آب آشامیدنی (سازمان بهداشت جهانیWHO) ترجمه غلامرضا نبی‌بیدهندی، مهندس سید رامین حبیبی، مهندس عباس جعفری دستنائی و دکتر حسن هویدی توسط انتشارات خانیران به چاپ رسیده است.

    این کتاب ترجمه‌ای است از ویرایش سوم کتاب رهنمودهای کیفی آب آشامیدنی سازمان بهداشت جهانی سال 2008 که حدودا هر ده سال یک بار برای آشنایی فعالان عرصه بهداشت و سلامت جوامع انسانی با جدیدترین آلاینده‌های آب به چاپ می‌رسد، مرجع بسیار کاملی در خصوص استرویکرد اصلی این کتاب پرداخت به رهنمودهای مدیریت، مراقبت و نگهداری، کنترل و نظارت و پایش کیفی آب آشامیدنی است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری