کتاب سم شناسی غذایی و تغذیهای تالیف استنلی تی امی ترجمه دکتر جمیله سالار آملی و دکتر اسماعیل ذوقی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده یکی از منابع معتبر در سم شناسی غذایی است، ضمن پرداختن به ابعاد مختلف آلودگی مواد غذایی، ارزیابی میزان سمی بودن آنها و مرور قانونهای مرتبط با غذا، دیدگاه جدیدی در سم شناسی تغذیهای ارائه کرده است. امید است که تلاش حاضر، بتواند در گسترش و توجه به سم شناسی غذا و مواد تغذیهای در بین مسئولان، محققان، دانشجویان و سایر افراد علاقهمند به حوزه غذا و سم شناسی مفید باشد.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید