سم شناسی غذایی و تغذیه‌ای

نویسنده:
ویراست:
2004
سال و نوبت چاپ:
اول/1390

بررسی کوتاه:

  • 1 یکی از منابع معتبر در سم‌شناسی غذایی
  • 2 شامل شرح حالی از حکیم «شمس‌الدین محمد کیشی»
  • 3 ترجمه کتاب Foodand Nutritional Toxiclogy, 2004
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب سم شناسی غذایی و تغذیه‌ای تالیف استنلی تی امی ترجمه دکتر جمیله سالار آملی و دکتر اسماعیل ذوقی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده یکی از منابع معتبر در سم شناسی غذایی است، ضمن پرداختن به ابعاد مختلف آلودگی مواد غذایی، ارزیابی میزان سمی بودن آنها و مرور قانون‌های مرتبط با غذا، دیدگاه جدیدی در سم شناسی تغذیه‌ای ارائه کرده است. امید است که تلاش حاضر، بتواند در گسترش و توجه به سم شناسی غذا و مواد تغذیه‌ای در بین مسئولان، محققان، دانشجویان و سایر افراد علاقه‌مند به حوزه غذا و سم شناسی مفید باشد.


    • شابک 9789640361542
    • ویراست 2004
    • سال و نوبت چاپ اول/1390
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 485
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      استنلی تی امی نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر جمیله سالار آملی مترجم مشاهده بیشتر
      دکتر اسماعیل ذوقی مترجم مشاهده بیشتر
    • وزن 750 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری