کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی جلد2 بیماریهای دستگاه گوارش تالیف جو شوارکز , فران برکوف ترجمه دکتر علی ابطحی راد که توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده نشان خواهد داد که چطور میتوان با استفاده از رژیم غذایی درست از بیماریهایی نظیر زخم معده، التهاب روده، یبوست و ... جلوگیری کرد. این مجموعه کتاب هشت جلدی شامل نکات کلیدی، متنوع و بسیار کاربردی است که با بیانی ساده و توضیحاتی قابل درک انواع مواد غذایی را از زوایایی گوناگون مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
این کتاب گزیدهای از مباحث پر کاربرد تغذیه و رژیم درمانی کتاب «Foods THAT harm, foods THAT heal» است که با فروشی بیش از شش میلیون نسخه در کشورهای مختلف دنیا، ارزشمندترین اثر در زمینهی تغذیه برای عموم مردم به شمار میآید.