مبانی تغذیه و اصول تغذیه درمانی

مترجم:
سال و نوبت چاپ:
اول/1383

بررسی کوتاه:

  • 1 جعبه غذایی دوران زندگی
  • 2 ملاحظات مهم تغذیه ای مربوط به سن
  • 3 تدارک یک صورت غذایی ساده برای رژیم‌های غذایی خاص
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مبانی تغذیه و اصول تغذیه درمانی تالیف جان ام رابینسون که در انتشارات شهرآب منتشر شده است. در بخش اول کتاب، علم تغذیه با اشاره به اصول و مبانی آن معرفی می‌شود؛ همچنین اطلاعاتی در باب هضم و جذب مواد غذایی اصلی درج می‌گردد. بخش دوم موضوعات مربوط به اصول ارزیابی تغذیه، شامل تشخیص بیماران در معرض خطر، تاریخچه رژیم غذایی، ارزیابی وزن و اندازه بدن و مستندات مربوط به بررسی تغذیه‌ای را در برمی‌گیرد.

    در بخش سوم ضمن بیان مشکلات شایع تغذیه‌ای واختلالات گوارشی مثل چاقی، بی‌اشتهایی روانی، دیسفاژی، برای بیماران با اختلالات قلبی عروقی، کلیوی و عصبی، دیابت، بیماری ایدز و وضعیت‌های خاص مثل سوختگی و تروما بازگو شده است.


    

    • شابک 9643142108
    • سال و نوبت چاپ اول/1383
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 386
    • وزن 500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جان ام رابینسون نویسنده مشاهده بیشتر
      اعظم قربانی مترجم مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری