کتاب مروری بر اصول تصفیه آب آشامیدنی تالیف مهندس مریم سرخوش و دکتر محمدرضا زارع توسط انتشارات سنا به چاپ رسیده یک درسنامه تشریحی است که با تکیه بر چهار مورد از مهمترین منابع علمی گردآوری شده است. این درسنامه با مبحث کیفیت آب آشامیدنی شروع میشود که در آن به بررسی دقیق مولفههای کیفی آب پرداخته شده است. کلیات، رنگ، کدورت، درجه حرارت، هدایت الکتریکی، طعم و بو، مشکلات مخازن و… از جمله مباحث کتاب جامع آب آشامیدنی است.
کتاب مروری بر اصول تصفیه آب آشامیدنی، از سری کتابهای تشریحی و درسنامه محور است. در عین سادگی و خوانایی متن، به بررسی اصولی و نکات اصلی مباحث بهداشت محیط در زمینه کیفیت و تصفیه انواع آب آشامیدنی زیرزمینی و سطحی پرداخته. سطح علمی کتاب نیز از ساده به دشوار نگارش شده تا دانشجویان با هر سطحی بتوانند به مطالعه و یادگیری آن بپردازند. این کتاب منبع مناسبی برای دانشجویان رشته بهداشت عمومی، بهداشت محیط، مهندسی آب، مهندسی کشاورزی و سایر رشته های مرتبط با آب های زیرزمینی و آشامیدنی است.