• صفحه اصلی
  • دامپزشکی
  • خرید کتاب میکروب‌شناسی دامپزشکی و بیماری‌های میکروبی (بیماری‌های باکتریایی)

میکروب‌شناسی دامپزشکی و بیماری‌های میکروبی (بیماری‌های باکتریایی)

بررسی کوتاه:

  • 1 روش‌های طبقه‌بندی متداول بین المللی در سرتاسر کتاب
  • 2 شامل نکات کلیدی با تأکید بر مطالب و اطلاعات مهم در هر فصل
  • 3 جداول جعبه‌ها و نمودارها برای خلاصه کردن اطلاعات مربوط به بیماری‌ها و توضیح مکانیسم‌های بیماری‌زایی
  • 580,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب میکروب‌شناسی دامپزشکی و بیماری‌های میکروبی (بیماری‌های باکتریایی) تالیف کویین، مارکی، کارتر دونلی و لئونارد ترجمه دکتر تقی زهرایی‌ صالحی‌ و دکتر جلال شایق توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.

    این کتاب برای دانشجویان دامپزشکی تدوین شده است اما همچنین برای همکاران دامپزشک درگیر در آموزش و تشخیص و آنهایی که حرفه دامپزشکی دارند و نیازمند اطلاعات در زمینه پاتوژن های میکروبی در حیوانات هستند نیز مفید و ارزشمند خواهد بود. محتویات ی کتاب منعکس کننده بسیاری از تغییراتی است که در دانسته های ما درباره بیماریهای عفونی در سالهای اخیر رخ داده است.

    کتاب میکروب‌شناسی دامپزشکی و بیماری‌های میکروبی به بخش های مربوط به باکتری شناسی قارچ شناسی و ویروس شناسی تقسیم شده است. بخش نهایی عمدتاً درباره ارتباط بین عوامل میکروبی و ایجاد بیماری است و شامل اصولی در مورد اصول ضد عفونی و ایمنی نیز می باشد.

    جهت دسترسی آسان فصولی برای عوامل عفونی خاص در نظر گرفته شده است که در آنها به واکنش های متقابل میزبان - جرم یماریزا، تأثیرات بالینی شیمی درمانی مناسب و روش های کنترل بیماری ها تأکید شده است.

    عوامل میکروبی بیماریزای اصلی با اهمیت جهانی و یا بهداشت عمومی با جزئیات بیشتری مرور و ذکر شده است جداول جعبه ها و نمودارها برای خلاصه کردن اطلاعات مربوط به بیماری ها و توضیح مکانیسم های بیماری زایی اجرام به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است.

    بسته به مورد فهرستی از نکات کلیدی با تأکید بر مطالب و اطلاعات مهم در هر فصل ارائه شده است. روش های طبقه بندی متداول بین المللی در سرتاسر کتاب مورد توجه و استفاده قرار گرفته است. همچنین منابع رایج مقالات مروری جدید و یا کتب درسی مرجع در آخر هر فصل فهرست شده اند.


    • 1- استافیلوکوکوک
    • 2- استرپتوکوک
    • 3- باکتری های گرزی شکل
    • 4- رودوکوکوس اکوئی
    • 5- آکتینومیست ها
    • 6- گونه های لیستریا
    • 7- اریزیپلوتریکس روزیوپاتیه
    • 8- گونه های باسیلوس
    • 9- گونه های کلستریدیوم
    • 10- گونه های مایکوباکتریوم
    • 11- آنتروباکتریاسه
    • 12- پسودوموناس آئروجینوزا و گونه های بوذخولدریا
    • 13- گونه های آئروموناس، پلازیموناس شیگلوئیدس و گونه های ویبریو
    • 14- گونه های آکتینوباسیلوس
    • 15- گونه های پاستورلا و منهمیا همولیتیکا
    • 16- فرانسیسلا تولارنسیس
    • 17- گونه های هموفیلوس
    • 18- تایلورلا اکوئی جنیتالیس
    • 19- بردتلا برونشی سپتیکا و بردتلا آویوم
    • 20- موراکسلابویس
    • 21- گونه های بروسلا
    • 22- گونه های کمپیلوباکتر
    • 23- لاوسونیا اینتراسلولاریس
    • 24- اسپیروکت ها
    • 25- باکتری های بیماری زای بی هوازی، گرم منفی و غیر هاگزا
    • 26- مایکوپلاسماها
    • 27- گونه های کلامیدیا و کلامیدوفیلا
    • 28- ریکتزیاله ها
    • 29- گونه های باکتریایی با اهمیت بیماری زایی محدود
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری