کتاب نکات داغ AGK بهداشت مواد غذایی ویژه دکتری تخصصی (PhD) بهداشت مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف دکتر سونیا شجاع قره باغ، دکتر محیا مظفر ذوق و دکتر فاطمه رحمانی توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.
ویژگی های کتاب نکات داغ AGK بهداشت مواد غذایی:
- برگرفته از معتبرترین و بهروزترین منابع کنکور
- مجموعهای از نکات کنکوری به صورت طبقهبندی موضوعی
- پوشش قابل ملاحظه سوالات کنکور در کمترین حجم ممکن
- مناسبترین منبع برای دوران مرور و جمعبندی