نکات داغ AGK بهداشت مواد غذایی ویژه دکتری تخصصی PhD

بررسی کوتاه:

  • 1 مجموعه‌ای از نکات کنکوری به صورت طبقه‌بندی موضوعی
  • 2 پوشش قابل ملاحظه سوالات کنکور در کمترین حجم ممکن
  • 3 ویژه دکتری تخصصی (PhD) بهداشت مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • %5
    250,000
    238,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 12,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب نکات داغ AGK بهداشت مواد غذایی ویژه دکتری تخصصی (PhD) بهداشت مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف دکتر سونیا شجاع قره باغ، دکتر محیا مظفر ذوق و دکتر فاطمه رحمانی توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.

    ویژگی های کتاب نکات داغ AGK بهداشت مواد غذایی:

    • برگرفته از معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور
    • مجموعه‌ای از نکات کنکوری به صورت طبقه‌بندی موضوعی
    • پوشش قابل ملاحظه سوالات کنکور در کمترین حجم ممکن
    • مناسب‌ترین منبع برای دوران مرور و جمع‌بندی


    • شابک 9786224907899
    • سال و نوبت چاپ اول/1404
    • قطع رقعی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 261
    • وزن 310 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر سونیا شجاع قره‌باغ نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر فاطمه رحمانی نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر محیا مظفر ذوق نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • فصل اول: بهداشت و فناوری شیر
    • فصل دوم: بهداشت و بازرسی گوشت
    • فصل سوم: میکروب شناسی مواد غذایی
    • فصل چهارم: آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی
    • فصل پنجم: صنایع دریایی
    • فصل ششم: صنایع گوشت
    • فصل هفتم: شیمی مواد غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری