نکات داغ AGK بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دو جلدی

بررسی کوتاه:

  • 1 ویژه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • 2 مجموعه‌ای از نکات کنکوری به صورت طبقه‌بندی موضوعی
  • 3 پوشش قابل ملاحظه سوالات کنکور در کمترین حجم ممکن
  • %5
    250,000
    238,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 12,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب نکات داغ AGK بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دو جلدی تالیف دکتر سونیا شجاع قره باغ، مهندس مهدیه رئوفی اصل صوفیانی و ایمان همتی زاد توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.

    ویژگی های کتاب نکات داغ AGK بهداشت و ایمنی مواد غذایی:

    • برگرفته از معتبرترین و به‌روزترین منابع کنکور
    • مجموعه‌ای از نکات کنکوری به صورت طبقه‌بندی موضوعی
    • پوشش قابل ملاحظه سوالات کنکور در کمترین حجم ممکن
    • مناسب‌ترین منبع برای دوران مرور و جمع‌بندی


    • شابک 9786224907868
    • سال و نوبت چاپ اول/1404
    • قطع رقعی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 250
    • وزن 310 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر سونیا شجاع قره‌باغ نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس مهدیه رئوفی اصل صوفیانی نویسنده مشاهده بیشتر
      ایمان همتی زاد نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • بخش اول میکروب شناسی مواد غذایی فصل اول میکروبیولوژی در یک نگاه
    • فصل دوم انواع روش های شناسایی میکروارگانیسم ها
    • فصل سوم تاثیر میکروبیولوژی مواد غذایی بر سلامت عمومی
    • فصل چهارم عوامل غیر باکتریایی بیماری زای مواد غذایی
    • فصل پنجم میکروبیولوژی نگهداری مواد غذایی
    • فصل ششم میکروبیولوژی مواد غذایی اولیه
    • فصل هفتم مواد غذایی میکروبی و تخمیری
    • بخش دوم شیمی مواد غذایی
    • فصل اول آب
    • فصل دوم پراکندگی اجزاء در سیستم های غذایی
    • فصل سوم پروتئین ها
    • فصل چهارم لیپیدها
    • فصل پنجم کربوهیدرات ها
    • فصل ششم آنزیم ها
    • فصل هفتم رنگ مواد غذایی
    • فصل هشتم ویتامین ها و مواد معدنی
    • فصل نهم طعم مواد غذایی
    • فصل دهم افزودنی های غذایی
    • فصل یازدهم ترکیبات نامطلوب در مواد غذایی
    • فصل دوازدهم کنترل کیفی و آزمایشگاه شیمیایی مواد غذایی
    • بخش اول کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی
    • بخش دوم اصول نگهداری مواد غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری