کتاب نکات داغ AGK بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دو جلدی تالیف دکتر سونیا شجاع قره باغ، مهندس مهدیه رئوفی اصل صوفیانی و ایمان همتی زاد توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.
ویژگی های کتاب نکات داغ AGK بهداشت و ایمنی مواد غذایی:
- برگرفته از معتبرترین و بهروزترین منابع کنکور
- مجموعهای از نکات کنکوری به صورت طبقهبندی موضوعی
- پوشش قابل ملاحظه سوالات کنکور در کمترین حجم ممکن
- مناسبترین منبع برای دوران مرور و جمعبندی