کتاب AGK درسنامه تصفیه آب تالیف مهیار عبدی پنبهچوله، جلال عبداللهی کلخوران، شیما مرتضی زاده بهبهانی و دکتر حسن رسول زاده می باشد و توسط نشر آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است. تمام مطالب این مجموعه از کتابهای رفرنس ارائه شده توسط وزارت بهداشت گردآوری شده است، لذا تمام سرفصلهای مربوطه را تحت پوشش قرار داده است. ما مطالعه این مجموعه کتابها را به دانشجویان رشتههای آب و فاضلاب، محیط زیست و بهداشت محیط و سایر رشته های مرتبط پیشنهاد میکنیم.
- فصل اول : آب، ویژگی ها، آلاینده ها، استاندارد
- فصل دوم : منابع آب و خصوصیات تصفیه پذیری آنها
- فصل سوم : تصفیه مقدماتی (پیش تصفیه) ( Pretreatment)
- فصل چهارم : کدورت و ذرات کلوئیدی
- فصل پنجم : اختلاط سریع (Rapid mix)
- فصل ششم : انعقاد (Coagulation)
- فصل هفتم : لخته سازی فلوکولاسیون Flocculation
- فصل هشتم : ته نشینی اولیه
- فصل نهم : مواد منعقد کننده و کمک منعقد کننده
- فصل دهم : فیلتراسیون (Filtration)
- فصل یازدهم : گندزدایی (Disinfection)
- فصل دوازدهم :کلر و ترکیبات آن
- فصل سیزدهم : محصولات جانبی گندزدایی
- فصل چهاردهم : ترکیبات آلی فرار (VOC)
- فصل پانزدهم : طعم و بو
- فصل شانزدهم : آهن و منگنز در آب
- فصل هفدهم : فرآیندهای غشایی
- فصل هجدهم : فلوئور
- فصل نوزدهم : رزین ها
- فصل بیستم : سبک سازی آب (سختی گیری)
- فصل بیست و یکم : کارایی فرآیندهای تصفیه
- فصل بیست و دوم : راهنمای کلی انتخاب روش تصفیه
- فصل بیست و سوم : نکات کلی در تصفیه آب
- فصل بیست و چهارم : نکات برتر