کتاب GBS تغذیه، نوشته دکتر زینب پاشازانوس و دکترسید محمد پیری منتشر شده در نشر تیمورزاده منبعی کامل برای دانشجویان پزشکی است که در ده فصل تقسیمبندی شده و مباحث را بهطور خلاصه و جامع و همراه با آزمونهای جامع علوم پایهی پزشکی سالهای اخیر مطرح میکند. دانشجویان دروس پزشکی بهجهت دشوار بودن و حجم بسیار مطالب پزشکی، معمولاً دغدغهی کسب نمرهی مطلوب در آزمونهای جامع علوم پایه را دارند.
کتاب GBS تغذیه در ده فصل تنظیم شده است. فصل اول تعاریف مقدماتی را مطرح میکند. فصل دوم و سوم به مباحث انرژی و کربوهیدراتها میپردازند. فصل چهارم و پنجم درمورد چربیها و اسیدهای آمینه و پروتئینها نگاشته شدهاند. فصل ششم و هفتم مباحث ویتامینها و املاح معدنی را شامل میشوند. فصل هشتم و نهم درمورد مراقبتهای دوران بارداری، شیردهی و شیرخواری و بررسی وضع تغذیه صحبت میکنند و در انتها، فصل دهم به موضوع مسمومیت غذایی اختصاص یافته است.
مطالب هر فصل با عناوین خاص خود مشخص شدهاند و در متن نیز نکات کلیدی در قالب کادر گنجانده شده است. نکات کادرها با بیان کردن چکیدهی مطالب مهم، مطالعهی دانشجویان را آسانتر کرده و زمان کمتری از آنها میگیرند. در انتهای هر فصل نیز مجموعهای از سؤالات پرتکرار آزمونهای جامع علوم پایهی پزشکی سالیان اخیر آورده شده که میزان یادگیری دانشجویان را میسنجد و آنها را در کسب نمرهی قبولی در آزمونهای پزشکی یاری میدهد.