اصول تغذیه و رژیم درمانی کراوس2021 | Krause and Mahan's Food & the Nutrition Care Process 15th edition

ویراست:
پانزدهم/2020

بررسی کوتاه:

  • 1 تک جلدی و تمام رنگی
  • 2 دارای ضمانت چاپ و کیفیت صحافی
  • 3 مرجع اصلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته علوم تغذیه
  • 4 ارائه جدیدترین دستورالعمل های تغذیه از دوران بارداری تا بزرگسالی
  • 5 شرح پاتوفیزیولوژی و مدیریت تغذیه پزشکی و نحوه تأثیر رژیم غذایی و تغذیه بر بدن و کمک به فرآیندهای بیماری
  • %52
    فروش ویژه
    2,900,000
    1,400,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 1,500,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول تغذیه و رژیم درمانی کراوس2021 | Krause and Mahan's Food & the Nutrition Care Process 15th editio که توسط انتشارات جامعه‌نگر به چاپ رسیده بیش از 50 سال است، که بهترین مباحث مربوط به رژیم‌های غذایی را ارائه میدهد. با این کتاب میتوانید از اطلاعات دقیق متخصصان بالینی در زمینه توصیه‌های عملی بر اساس شواهد مربوط به ارزیابی و مداخله تغذیه بهره مند شوید.

    ویژگی کتاب اصول تغذیه و رژیم درمانی کراوس2021:

    • ارائه الگوریتم‌های پاتوفیزیولوژی، علت، پاتوفیزیولوژی و مدیریت تغذیه پزشکی را برای انواع اختلالات و شرایط
    • فصل التهاب و پاتوفیزیولوژی بیماری‌های مزمن اطلاعات حیاتی را برای کمک به شما در درک چگونگی تأثیر رژیم غذایی و تغذیه بر بدن و کمک به فرآیندهای بیماری ارائه می‌دهد.
    • بخش سوم: تغذیه در چرخه زندگی، جدیدترین دستورالعمل‌های تغذیه‌ای را از دوران بارداری تا بزرگسالی توضیح می‌دهد تا درک شما از نیازهای تغذیه‌ای بیماران در هر سنی را افزایش دهد.
    • فصل تحویل مواد مغذی غذایی: برنامه‌ریزی رژیم غذایی با شایستگی فرهنگی، دستورالعمل‌ها و منابع تغذیه‌ای بین‌المللی را برای کمک به شما در برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی چندفرهنگی ارائه می‌دهد.
    • پوشش روزه‌داری متناوب، سلامت در هر اندازه و نابرابری‌های سلامتی، بر آخرین روندهای تغذیه‌ای تمرکز دارد تا اطمینان حاصل شود که شما در این مباحث به خوبی آگاه هستید.
    • رژیم غذایی مدیترانه‌ای، کولین و بیوتین، ضمائم، اطلاعات را در یک نگاه نمایش می‌دهند تا به شما در یافتن سریع اطلاعات تکمیلی کمک کنند.

    اطلاعات کتاب Krause and Mahan's Food & the Nutrition Care Process 15th edition در سایت آمازون :

    • UNIQUE! Pathophysiology algorithms present the cause, pathophysiology, and medical nutrition management for a variety of disorders and conditions to help you provide optimal nutritional care.
    • UPDATED! Inflammation and the Pathophysiology of Chronic Disease chapter offers vital information to help you understand how diet and nutrition affect the body and contribute to disease processes.
    • UPDATED! Part III: Nutrition in the Life Cycle section of chapters explains the newest nutrition guidelines from pregnancy through adult years to increase your understanding of the nutritional needs of patients at every age.
    • Clinical case studies help you translate academic knowledge into practical patient care using the nutrition care process.
    • Nutrition Diagnosis boxes present a problem, its etiology, and its signs and symptoms before concluding with a sample nutrition diagnosis, providing you with real-life scenarios you may encounter in practice.
    • Clinical Insight boxes expand on clinical information, highlight new areas of focus, and contain clinical resources for your studies.
    • NEW! Food-Nutrient Delivery: Planning the Diet with Cultural Competency chapter provides international nutrition guidelines and resources to assist you with multicultural meal planning.
    • NEW! Clinical: Nutritional Genomics chapter features an author from the NIH’s Human Genome Project and introduces you to the latest research about CRISPR and epigenetics.
    • NEW! MNT for Neurologic Disorders chapter features two new authors, including a speech therapist, and displays IDDSI guidelines and an appendix for dysphagia diets to help you carefully and consistently address the nutritional needs of these patients.
    • NEW! Clinical: Water, Electrolytes, and Acid-Base Balance and Clinical: Biochemical, Physical, and Functional Assessment chapters are updated with the most relevant and evidence-based complementary and integrative approaches to expand your expertise in these clinical nutritional areas.
    • NEW! MNT for Adverse Reactions to Food: Food Allergies and Intolerance chapter features completely revised guidelines and a new pathophysiology algorithm to ensure you are confident in your knowledge of how to prevent emergencies and what to do when emergencies do happen.
    • NEW! Coverage of intermittent fasting, health at every size, and health disparities focuses on the latest nutrition trends to ensure you are well-versed in these topics.
    • NEW! The Mediterranean Diet, Choline, and Biotin appendices display at-a-glance information to help you find quickly supplemental information. 
    • NEW! Directions boxes and Focus On boxes, as well as useful websites, resources, and key terms at the end of each chapter, help you find information quickly and easily.


    • ناشر Elsevier
    • شابک 9780323636551
    • ویراست پانزدهم/2020
    • قطع رحلی
    • نوع جلد گالینگور (جلد سخت)
    • تعداد صفحات 1225
    • وزن 1500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جانیس.ال ریموند نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تمام رنگی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری