کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی(مناسب برای دانشجویان رشتههای بهداشتی نظیر بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط،بهداشت حرفهای، بهداشت عمومی، تغذیه، سمشناسی موادغذایی و سایر رشتههای مرتبط) تالیف دکتر حمزه صالحزاده، دکتر افشین ملکی، دکتر شادیه محمدی، دکتر شادی کهزادی و دکتر پریسا مظفری توسط انتشارات خانیران به چاپ رسیده است.
تقریبا تمام متن کتاب به صورت نکات جداگانه آورده شده که خواننده نیاز به تمرکز بالا برای درک یک مفهوم در چندین بند را نداشته باشد. کتاب حاضر برای دانشجویان در حال تحصیل در تمام مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و حتی فارغ التحصیلان بسیار مناسب بوده که با مراجعه به هر سرفصل میتوانند مجموع نکات مربوط به آن فصل را ملاحضه فرمایند. نوشتار کاربردی این کتاب به گونهای است که حتی خانوار و افرادی که نگران سلامت خانواده خود هستند بتوانند به آسانی از آن استفاده نمایند.