کتاب روانشناسی رژیم غذایی تالیف جین اگدن ترجمه دکتر محمد ابراهیم حکم آبادی و دکتر مجید غیور مبرهن توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب برای کسانی است که تمایل دارند وزنشان را کم و آن را کنترل کنند. در واقع برای افرادی است که می دانند رعایت رژیم غذایی به آن راحتی که به نظر میرسد نمیباشد. همچنین برای کسانی که تصمیم دارند برای کاهش وزن به دیگران کمک کنند مناسب است، مانند مدیران انجمنهای لاغری، متخصصان رژیم غذایی، متخصصان علوم تغذیه، مشاوران، روانشناسان، پرستاران، مربیهای شخصی، همسران یا والدین. هم چنین برای کسانی که می خواهند علل موفقیت رژیم های غذایی و یا علل شکست آن را بفهمند نوشته شده است.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید