مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی

بررسی کوتاه:

  • 1 نحوه‌ی اجرای مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی
  • 2 مورد استفاده برای متخصصین تغذیه، بهداشت و درمان، علوم و صنایع غذایی
  • 200,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی تالیف دکتر اسما افشاری، دکتر فرحناز قلاسی مود، مهندس معصومه مرحمتی بنجار، مهندس مجید رمضانی و مهندس مینو مقیمانی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چاپ رسیده است.

    کتاب حاضر شرح مفصلی از ضرورت و نحوه‌ی اجرای سیستم‌های مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی است. که با استفاده از چک لیستها، جداول، نمودارها و طرح یک سیستم اصلی HACCOP برای یک نمونه پیش غذا (سالاد) و یک نمونه اصلی(خورشت قیمه) تلاش شده است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری