کتاب مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی تالیف دکتر اسما افشاری، دکتر فرحناز قلاسی مود، مهندس معصومه مرحمتی بنجار، مهندس مجید رمضانی و مهندس مینو مقیمانی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چاپ رسیده است.
کتاب حاضر شرح مفصلی از ضرورت و نحوهی اجرای سیستمهای مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی است. که با استفاده از چک لیستها، جداول، نمودارها و طرح یک سیستم اصلی HACCOP برای یک نمونه پیش غذا (سالاد) و یک نمونه اصلی(خورشت قیمه) تلاش شده است.