مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی

بررسی کوتاه:

  • 1 نحوه‌ی اجرای مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی
  • 2 مورد استفاده برای متخصصین تغذیه، بهداشت و درمان، علوم و صنایع غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی تالیف دکتر اسما افشاری، دکتر فرحناز قلاسی مود، مهندس معصومه مرحمتی بنجار، مهندس مجید رمضانی و مهندس مینو مقیمانی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چاپ رسیده است.

    کتاب حاضر شرح مفصلی از ضرورت و نحوه‌ی اجرای سیستم‌های مدیریت ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی در کیترینگ بیمارستانی است. که با استفاده از چک لیستها، جداول، نمودارها و طرح یک سیستم اصلی HACCOP برای یک نمونه پیش غذا (سالاد) و یک نمونه اصلی(خورشت قیمه) تلاش شده است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...

    پیشنهاد
    جامعه نگر برای شما

    همه موارد